Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Vimeya.pl - Pierwszy set broni

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

338571404232578333662.png

Cześć przedstawiam wam pierwszy set broni który będzie na serwerze Vimeya.pl. Set przedstawiony niżej będzie na poziomy 80-90, dodatkowo każdy następny set broni również będzie nowy, nie spotykamy na innych serwerach. Przewidujemy 3 sety w góre z broni 65lv oraz 1 set z broni 75lv. Oczywiście bronie to nie jedyna nowość na serwerze, będa również nowe zwierzaki, mapy i wiele innych ale o tym w przyszlości.

531981404232578333662.png

716201404232579333662.png

855901404232580333662.png

217941404232580333662.png

403431404232581333662.png

100341404232582333662.png

533041404232582333662.png

Screeny są prosto z gry bez zadnych zmian graficznych by pokazać ich prawdziwy wygląd.

Serwer jest serwerem Medium. Maksymalny poziom na serwerze będzie 120, kwestia konia, umiejętności jeszcze będzie do ustalenia - ale obiecuje że nie będzie czytania czy oddawania medali, nie ide w stereotyp innych serwerów bo to nie ma sensu. Na serwerze nie spotkacie ani jeden misji które są podstawowo w metinie, wszystkie misje będą napisane od 0, nawet biolog - nie spotkacie tu misji z zębami orka czy księgami klątw. Misji będzie naprawde dużo, praktycznie na każdym poziomie będziecie mieli coś do roboty, poza normalnymi misjami będzie bardzo dużo misji fabularnych które beda miały ciekawe nagrody, niektóre nawet wbudowane bonusy.

Poza podstawowymi dungeonami typu Światynia Smoka, będzie wiele nowych z autorskimi mapami i questem.

Ale to na razie podstawowe informacje, więcej w przyszłości

Zapraszamy na naszego fanpage, /Vimeyapl (Linku nie mogę podać wiec musicie sobie sami dopisać końcówke reszte chyba można się domyślić.)

Informacje o serwerze będa głównie udostępniane na tym fanpage. Niedługo również pojawi się forum (link będzie na fanpage)

sygna1.png

Opublikowano

Mimo ze widzialem juz wczesniej te bronie jestem pelen podziwu dla ich tworcy i jestem pewien ze Vimeya powtorzy sukces invorii

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer zapowiada się super, administracja na pewno będzie świetna oraz te autorskie sety broni. Cud miód ! ;D

Opublikowano

Bardzo dobry set, widziałem go chyba dwa tygodnie wcześniej gratulacje dla twórcy - TreeN'a,

Jedyne co mnie tutaj zdenerwowało, to jest to, że mimo tego, że Ci Quarel mówiłem, że tworzysz serwer - to Ty zaprzeczałeś i starałeś się postawić na swoje, jednak Ci się nie udało.

W innych tematach raczej się nie wypowiem, bo widziałem każdy set, który zamówiłeś u TreeN'a.

P.S

Poproś TreeN'a o poprawę dzwonu (trzymania) bo jest za wysoko, poprawi Ci to odrazu, bez żadnego problemu.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Bardzo dobry set, widziałem go chyba dwa tygodnie wcześniej gratulacje dla twórcy - TreeN'a,

Jedyne co mnie tutaj zdenerwowało, to jest to, że mimo tego, że Ci Quarel mówiłem, że tworzysz serwer - to Ty zaprzeczałeś i starałeś się postawić na swoje, jednak Ci się nie udało.

W innych tematach raczej się nie wypowiem, bo widziałem każdy set, który zamówiłeś u TreeN'a.

P.S

Poproś TreeN'a o poprawę dzwonu (trzymania) bo jest za wysoko, poprawi Ci to odrazu, bez żadnego problemu.

Bo tworzyłem serwer Nealia.pl ale zrezygnowałem, zmieniłem jednak zdanie (a właściwie jedna osoba mnie namówila na to) + zmieniłem jego nazwe bo mi się nie podobała.

A to jest jedyny temat o secie broni, nie mam zamiaru dawać każdego tematu o setach, jeden wystarczy.

sygna1.png

Opublikowano

To berło wygląda trochę jak globus na patyku ;f

Ogólnie wszystko fajnie się prezentuje, nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na dalsze informacje dotyczące serwera :)

Opublikowano

Ładne, ale ten łuk i 2 ręka moim zdaniem badziewnie wyglądają :P

Lepiej by brzmiało Vimea niż Vimeya z tym yyyy ^^

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jakoś te kolory mnie odstraszają.

Łuk słaby jakby go robił BombWork jakiś rok temu.

Można wiedzieć kto to wykonał

Polecam <Dzwon jest żle trzymany>

xxx

Opublikowano

Dzwon już został poprawiony, a set robił TreeN. [Przepraszam za odpowiedź @Quarel ]

621031404210882313241.png

Opublikowano

Ładny secik jedynie do czego się mogę doczepić to kolory tekstur nie widzi mi się ten niebieski. 

Opublikowano

set fajny jedyne co mi się nie podoba w łuku to dziwne coś po bokach jest takie zbędne bez tego moim zdaniem wyglądałby lepiej no i trochę sztylety mi się nie podobają ale to chyba kwestia gustu są one zbyt "Przesadzone" lepiej jakby miało to coś w podstawie typowego ostrza co do reszty to są epickie najbardziej miecz dla woja ;) 

PS: Serwer można polecić czekam na następne nowości ;) 

Opublikowano

Wykonał TreeN a dzwon jest poprawiony, łuk mi się podoba kazdy ma inny gust.

sygna1.png

Opublikowano

ej ej ej ladnie to wygląda :)

Najlepiej chyba 2-reka

jestem tez ciekaw bo logo przykuło moją uwagę kto wam je robil? ;p

Opublikowano

ej ej ej ladnie to wygląda :)

Najlepiej chyba 2-reka

jestem tez ciekaw bo logo przykuło moją uwagę kto wam je robil? ;p

Logo robił nasz grafik. Tu masz jego fanpage /prz​estrzennie (Pełnego linku podać nie moge)

sygna1.png

Opublikowano

Z takimi możliwościami co teraz mamy to nie jest nic trudnego stworzyć coś całkiem nowego nawet można by było ogarnąć całkiem nowy silnik graficzny albo znacznie polepszyć aktualny z dostępnych źródeł, tak dzięki source możemy naprawdę wiele + można by było dodać jakieś urywki video podczas jakiś akcji np. wchodzenia na wojne gildii itp. można by było pobawić się z efektami dźwiękowymi oraz animacjami i wiele wiele więcej... Wystarczy trochę chęci i dobrych pomysłów.

Opublikowano

Set jest bardzo, bardzo ładny.Najbardziej podoba mi się dzwon, do reszty nie mam zastrzeżeń. Wszystko jak należy.

Po takich tematach z aktualnościami, aż chce się czekać na serwer. Brawo. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...